Reviews from The Burger Company Groningen

Recent reviews

4.0
Lorenzo
Yesterday

Bestelling was erg snel. De burgers waren echt heerlijk! We hadden zoiets ook wel echt op dat moment nodig haha.

J
15 August 2022

Erg snel dit keer en zoals altijd goede burgers, al leek een van de broodjes wat taaier dan normaal. Erg genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

HB
15 August 2022

Na een dag klussen in de hitte was dit precies wat wij nodig hadden! In tijden niet zo’n heerlijke hamburger en patatjes gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Redmer
11 August 2022
Jade
7 August 2022

Lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tess
6 August 2022

Bestelling kwam op tijd. Alles smaakte erg lekker. Maar er was een flesje drinken vergeten en we hadden 2 normale friet en 3 sweet potato fries besteld maar kregen 3 normale friet en 2 sweet potato fries. Beetje jammer aangezien je daar meer voor betaald.

Emma
6 August 2022

Altijd lekker hier!

S v/den hout
4 August 2022

Het service was goed, Burger was lekker en kwam goed warm aan en snel bezorgd zeker aan te raden :)

Karin
2 August 2022
Jort
2 August 2022

Groot fan van deze plek. Bestel hier eigenlijk altijd als ik zin heb in burgers. Zeker aan te raden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.C
31 July 2022

Heb echt gesmuld van een lekker big ben burger met zoete aardappel frietjes. Erg smakelijk. Op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Imke
31 July 2022
Truffelburger
26 July 2022

Altijd consistent en sneller bezorgd dan ze aangeven, met soms ineens een lekker extraatje. Hoop stiekem dat ze die vast in hun assortiment gaan opnemen ... (hint hint)

Ava
25 July 2022

Snel en mega lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rinske
24 July 2022

We hebben op een zaterdag om 17:30 besteld, rond 18:00 hadden we de bestelling al. De rundvleesburger van mijn vriend had misschien ietsje langer gebakken mogen worden. Beide burgers waren echter wel rijkelijk belegd en goed van smaak. De zoete aardappelfrietjes zijn altijd heerlijk knapperig. We hadden een kortingcode en kregen daarnaast ook nog eens gratis onion rings en een gratis brownie, waarmee we echt waar voor ons geld hadden. We bestellen hier regelmatig en blijven dat ook zeker doen, helemaal met de regelmatig terugkerende kortingsacties!

Daan
20 July 2022

Heerlijke burger. En snelle berzorging

Geke
19 July 2022
Jon
17 July 2022

Ondanks dat het eten wat was afgekoeld was de smaak helemaal top. Altijd vertrouwde kwaliteit.

Judith
16 July 2022
Frederike
16 July 2022

Top weer! Soms wat wisselvallig maar deze keer goede burger met veel toppings, lekkere patat en vriendelijke bezorger!

D. Tuinhof
16 July 2022

De burger was na een uur wachten koud en smaakloos, het brood droog en brokkelig, na twee happen had ik al spijt van het bestellen. De patat was wel heerlijk.

Chris
14 July 2022

Het eten is altijd perfect, de bezorging altijd snel. Hoge kwaliteit burgers en veel eten voor een relatief lage prijs, dus ik bestel hier vaker!

Marijn
14 July 2022
Rico
13 July 2022

Snelle service en lekker eten! Gaan we zekers nog een keer doen.

Fiona
13 July 2022

Super snelle, vriendelijke bezorging: vlot contact gehad na foutieve bezorging en binnen 15 minuten de juiste bestelling thuisbezorgd gekregen! De nieuwe vegan burger was heerlijk!! Zal hem absoluut weer bestellen 😊

Ivar Van Peer
12 July 2022

Ben al 2 jaar vaste klant bij TBC en bestel gemiddeld 1 keer per week hier burgers. Ik denk dat ik niet veel meer hoef te zeggen dan dat, haha.

Martin
10 July 2022

Altijd lekkere burgers en idem patat. Kregen zelfs nog een gratis brownie én uienringen. Ook snel geleverd, binnen 30 minuten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arno
10 July 2022

Sowieso de lekkerste burgers van Groningen.

R
8 July 2022

Lekker, verantwoord en super snelle bezorging!

Jael
8 July 2022

Was lekker en goeie brownie!

Geke
7 July 2022

Heerlijke patatjes en vorstelijke hamburgers. En snel bezorgd. Goed dat jullie de klant zo goed op de hoogte houden van het verloop van de bestelling en bezorging. Dat is heel prettig.

Geke
7 July 2022

Fijn snel bezorgd!!

Thijs de Jonge
2 July 2022

Kreeg normale friet, terwijl ik had betaald voor zoete aardappel friet. Het burgerbroodje was ook bijna zwart. Normaal gesproken is het eten uitstekend, behalve deze keer.

Hjn
30 June 2022

Top burger!! Lekker gegeten

E
28 June 2022
Sebastian Niculescu
19 June 2022
Theo
12 June 2022

Bezorging was sneller dan verwacht, zeker voor op zondagavond. Burgers heb ik wel eens beter gehad, andere keren bevielen de burgers van de burger company mij beter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alicia
5 June 2022

Snack van de burger was lecker. Omdat de burger een uur lang onderweg was (besteld voor 19:15, onderweg vanaf 18:28, bezorgd om 19:30), was je helemaal afgekoeld. Jammer

Jessey en Paul
2 June 2022

Was een top burger met een heerlijk pattattie

Permata
1 June 2022

Altijd lekkere burgers en een altijd leuke bezorger :)

Jael
1 June 2022

Jullie zijn er erg op vooruit gegaan! Keep it up.

Golid Ayoubi
26 May 2022

O, wat een hamburger! Dubbel gestapeld, met een ei, en nu met een gratis uienring erop. Mijn favoriete burger in Groningen!

Frederike
21 May 2022

Bezorging in de stromende regen, toch vriendelijke bezorger! Guacaburger menu besteld, wss weinig producten meer op voorraad oid. Kreeg een half bakje patat, geen saus en de burger bestond slechts uit een halfrauwe burger, sla, tomaat en creme fraiche en 1 verdwaalde augurk. Geen tortillachips of guacamole te bekennen. Altijd een gokje bij burgercompany, als het goed is is het echt goed, maar op de verkeerde dag krijg je weinig en niet wat je besteld hebt

Jort
17 May 2022

Bestel hier al sinds het begin met veel plezier: burgers zijn, wat mij betreft, geweldig en de patat is mooi groot als bij de zuiderburen. Qua bezorging niet slechter dan andere plekken om te bestellen: op drukke momenten duurt het wat langer, andere momenten staan ze onverwacht snel voor je deur.

Alex Bloem
16 May 2022

Normaal gesproken krijg ik erg lekkere burgers van jullie. Maar vandaag was die erg vettig. Tevens was mn burger behoorlijk rood. Niet dat ik een beetje rare erg vind maar dit was wel behoorlijk rauw.

Flynn Elvers
12 May 2022

Burgers en patat zijn super lekker, maar ze zijn de Truffelmayonaise vergeten. Helaas niet voor de eerste keer..

Marvin
9 May 2022

Vies

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

6 May 2022

Was heel snel geleverd. En de opmerking werd doorgevoerd. Heel tevereden!!

5 May 2022

Verkeerde saus en eten wat niet erg warm. Ook de burger was slordig, de helft lag ernaast. Wel snel bezorgd

Christina
4 May 2022

Never received the order and i tried to call them 22x, they were not available

Golid Ayoubi
25 April 2022

Hoewel deze mensen het super druk hadden, was alles zoals altijd uitstekend! Maar wat kun je anders verwachten van zo'n tof stel ondernemers. Trots op jullie!

Richard Ridder
24 April 2022

De bovenkant van een broodje was te zwart om op te eten. Het eten was er binnen een half uur. Veel sneller dan oorspronkelijk werd aangegeven na de bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vetofski
23 April 2022

BC special ! x2 facking fijne burger. Bezorging binnen 30 min. Till we meet again. Aanrader!

Golid Ayoubi
16 April 2022

When you crave that real burger taste, you have no reason to hesitate. A Friday night burger is the prefect way to end the work week!

Paul
15 April 2022

Lekker op tijd geleverd, en het was zó lekker. Dank ook voor alle extra voor het bestellen op jullie website: het was een feestje!

Evi
1 April 2022

Wij om 19:18 besteld. Die koeien moesten eerst nog geslacht worden want pas iets voor 9 de bezorging. Wij eten alsof we 3 weken niet gegeten hadden want ja dikke honger. Hierdoor smaakte het prima en doogden we het dat het koud was. Maar al met al niet een beste ervaring. Meneer de Bezorger was wel lief dus toch nog een pluspuntje daarvoor

Hendrik Jan Horst
20 March 2022

Extra topping ontbrak. Burgerdoosjes geen aanduiding wat wat was. Voor vegatariers erg belangrijk. Verder prima.

Martijn
13 March 2022
Golid Ayoubi
20 February 2022

Always the freshest, best tasting burgers available in Groningen!

Wessel
20 February 2022

De burgers waren heel lekker! Echter was tbc de drankjes van de bestelling vergeten te bezorgen.

Anoniem
20 February 2022

Snel en lekker. Er mag gratis saus bij de frites. Is een suggestie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yogivrouw
20 February 2022

Heerlijk verse burger en friet, snelle vrolijke bezorging, helemaal top!

Vicky
8 February 2022

top burger!

Lena
6 February 2022

Heel goed!

Anne
3 February 2022

Supersnel bezorgd en de frietjes en uienringen zijn heerlijk knapperig!

Annabel
30 January 2022

Erg lekker, zelfs de bacon erbij gekregen en bezorging was precies op tijd!

Anouk
26 January 2022

Patat en burgers waren lauw/koud, bezorging duurde meer dan een uur… smaak is goed maar wij hebben liever warme burgers

Wissem Boubaker
20 January 2022

Helaas was er een fout met mijn bestelling. In de bacon deluxe burger zat geen bacon en in de Old Amsterdam cheese burger zat geen augurk. Verder waren de zoete aardappel frietjes aangebrand en hard.

Sietske
13 January 2022

Lekker! Goede kwaliteit burgers die van lokale goedverzorgde koeien komen. Bezorgers altijd vriendelijk en prima bezorgtijd.

Michael H
10 January 2022

Echt al 20 keer hier gegeten of zo en altijd goed

Slecht
9 January 2022

bezorger was drinken vergeten. Zei dat ie het op ging halen en zo weer kwam. Nooit meer iets gehoord. Had ook niet anders verwacht hoor van jullie haha vieze oplichters. Is niet de 1e keer dat er zoiets is gebeurd namelijk. Ga vooral zo door dan houden jullie vast veel klanten tevreden.

Gem
9 January 2022

Ontzettend lekker eten, vriendelijk personeel, snelle bezorging. Aanrader!

Mark van Wijhe
3 January 2022

Heerlijke burger en patat. Jammergenoeg had ik wat problemen bij het werkend krijgen van de kortingscode. En bij de 2e keer de bestelling invoeren vergat ik bij menu's de drankjes en saus aan te vinken. Die ontbraken dus, jammer want ik had echt zin in die Fritz cola!

Permata
2 January 2021

Lekkere burgers en snelle (vrolijke) bezorging :)

Xx
31 December 2021
Mart van der Wal
30 December 2021

Bestelling was lauw en de porties patat ongelijk. Een van de porties was praktisch half leeg. Dit is jammer, want de kwaliteit van het eten op zich zou zeker wel een ster meer waard zijn, indien het warm was.

Eva
29 December 2021
Henk
24 December 2021

Er zaten 2 dingen die lekker waren bij de bestelling, het pepermuntje en de cola. En in de tijd dat ik moest wachten had ik zelf al 15 burgers kunnen maken en bezorgen door heel Nederland.

Reinier
23 December 2021

Deze burger was zo slecht dat ik een dag erna nog buikpijn heb. De burger was vrijwel rood nog van binnen en de frieten waren slap. De burger was lauw warm en het vet wat er af droop werd vrijwel direct hard op mijn bord. Normaal gesproken schrijf ik nooit recensies, maar na twee keer buikpijn te hebben gekregen van een bestelling van burger company vind ik het wel een keer tijd om een opmerking te plaatsen. Daarnaast werd me een bezorgd van 20.55 beloofd, dit werd uiteindelijk 21.15. Niet heel erg, maar wel vervelend wanneer je zoveel honger hebt.

.
22 December 2021

Burger broodje aan onderkant was doorweekt en slap en vlees had veel harde stukken erin… Was helaas weer erg matig, zeker voor een burger van 14 euro!

Bogdan
22 December 2021

Delivery was 20 min late, I did not receive my drink and the food was cold.

Dide Luijerink
20 December 2021

De frietjes en burger waren top, maar helaas werd het drankje niet bij mn menu geleverd :(

Joanna
20 December 2021
Ivar
19 December 2021

Patat was een beetje lauw, maar nog wel lekker. Burgers waren top. Bezorging was wat later dan aangegeven

Sandy
17 December 2021

Heerlijk gegeten en een lekker gratis hapje erbij gekregen. Snelle service en eten van goede kwaliteit!!!

Marie
17 December 2021

Lekker eten, hebben eerst mijn Vega burger vergeten maar als ik hem opbelde heel vriendelijke persoon die direkt een nieuwe burger en een extra drankje stuurde. Graag weer in de toekomst!

Bogdan
16 December 2021
JM v H
13 December 2021

Net voor 18u 2 hamburgers met patat besteld. Het verwachte bezorgtijd lag net iets voor 19u. Uiteindelijk kregen we om om 19.10u bericht dat de bestelling onderweg was. Het duurde echter tot 19.40u tot de bezorger er was. Begrijpelijk dat het zondag druk kan zijn en het iets langer kan duren. Maar het lange wachten werd helaas niet beloond want het eten volledig afgekoeld en dus koud en niet lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Golid Ayoubi
12 December 2021

Service and quality are always #1 at this burger joint. Great job guys!

Tess Maathuis
11 December 2021

Om 18.45 vooruit geplande bestelling geplaatst voor 20.00. Om 20.20 zelf moeten bellen waar de bestelling bleef. Er werd aangegeven dat het nog zeker een half uur zou duren. Over deze enorme vertraging is geen contact opgenomen vanuit TBC zelf. De reden van de vertraging was 'het is zo druk, ben helemaal het overzicht kwijt.' Lijkt mij niet een probleem voor de klanten. Het is echt al de zoveelste keer dat ik een slechte ervaring hem met vertraging en vooral belachelijke communicatie, echt klaar met dit bedrijf.

Vahik
7 December 2021

Hamburger was goed. Friet had ietsje te veel olie erin. Verder goed.

:)
7 December 2021
Madlen
6 December 2021
Wouter
5 December 2021

Koud eten bezorgd en konden geen oplossing verzorgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
4 December 2021

Burger was perfect. Friet was daarentegen niet lekker. Te taai

Jo
4 December 2021

Heerlijk gegeten, wij bestellen wel vaker nu samen met vrienden en kids! Ook super lekker gegeten! Zat wel heel veel patat bij….

Anonymous
1 December 2021

The vegan burger was super tasty, the fries were okay. There was no potato skin on them though. The mayonaise was also not great, but overall I enjoyed it.

Joris
24 November 2021

Bezorger was vriendelijk, maar het eten werd wel te laat geleverd. Verder was de kwaliteit van het eten echt ontzettend slecht. De burger was koud en gedeeltelijk aangebrand. Daarnaast waren de frieten ontzettend klef en vochtig. Ik had weleens eerder bij hen besteld, maar na deze ervaring zeker niet meer.

Fredjuhh
24 November 2021

Snelle levertijd, broodje was wat zompig en de burger erg rood vanbinnen.

Lava
22 November 2021

Bestelling ‘zsm’ duurde 2 uur voordat het kwam. Patatjes waren slof en burger was koud. De cheddar cheese was zelfs al niet meer gesmolten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
20 November 2021

De patat was koud. De bezorging was een halfuur later dan was aangegeven. Burger was lekker.

sally
18 November 2021
Julius Jonker
13 November 2021

De patat was koud, evenals de burger. Het broodje was nat van vet en saus. Heb de oven aangezet en de patat weer opgewarmd, en de burger in een koekenpan gedaan. Ik bestel eten zodat ik niet hoef te koken en geen afwas heb! Ik weet dat de burgers van BC hartstikke lekker zijn, maar alleen bij afhalen. Bij bestellen is het altijd mis, en dat gaan wij ook niet meer doen! Doe iets aan je bezorgsysteem, want dit gaat ten koste van jullie kwaliteit.

Sytse
12 November 2021

Het zal aan de drukte liggen, maar de kwaliteit was niet zoals gebruikelijk. Burgers waren koud en helaas niet naar de opmerkingen gekeken. Normaal gesproken dikke 5 sterren, maar vandaag wat minder. Jullie kunnen beter!

Jeroen
8 November 2021

Ben altijd wel van fan van de burger company. De burger was in iedergeval goed. De friet daar in tegen was of iemand was uit geschoten met de zout, ik heb meer dan de helft weggegooid. Maar ik bestel zeker wel nog een keer ondanks de friet

Des
6 November 2021

Food took too long to arrive. Order was not correct (we got bbq burger with cheese while it should not have cheese according to menu-was for a person with milk allergy- and we got normal fries instead of sweet potato fries which we paid extra). Food quality was not good- Burger was raw inside and burnt outside, egg was also black.

Janine
5 November 2021

Erg lekker maar de sausjes zaten er niet bij :(

Morten Levinsky Thorsboe
28 October 2021

Delivery on time. Good burgers. Forgot the dipping sauce.

J. Wiese
26 October 2021

Prima service, attent om te bellen dat de bestelling lang klaar ligt

Permata
9 October 2021

Snelle bezorging en lekkere burgers!!

S
6 October 2021

De bezorger was erg chagrijnig

Dorien
1 October 2021

We hebbeneen bestelling geplaatst voor 19.15 uur. Dit werd ook bevestigd. De bestelling kwam al.om 18.45 uur!! We waren net thuis.....niet leuk.

I
30 September 2021

Horrible delivery times. Called 1:30 h after ordering , the food was just getting prepared. Called again after 1 h, food was on its way. Finally, after another 30 minutes, I got the food. The food was cold, and 2 drinks were missing. Called again, and did get the drinks eventually.. Bad delivery times can be justified, but not to this extent.

Steffan
20 September 2021

Echt heerlijke (vegetarische) burgers gehad! Goede knapperige friet in grote porties. helaas kwam er een chagrijnige bezorger heel langzaam en een half uur te laat aangesjokt om de bezorging af te leveren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
19 September 2021

Laatste keer dat ik hier bestel ! Het kan ze niks schelen dat ze er iedere keer langer dan een uur over doen om te bezorgen en jongen aan de telefoon zei doodleuk dat ik maar ergens anders moet gaan bestellen. Ik hoop dat jullie lekker de stront in zakken met jullie kut bedrijf. Adios.

Claudia
17 September 2021
Jael
17 September 2021

Bezorging duurde bijna 1,5 uur.. Restaurant niet bereikbaar. Had het idee dat ze er met mijn geld vandoor waren gegaan, gezien beide tel. nummers onbereikbaar waren.. Patat was ook matig (zeker voor de prijs). Niet echt een fijne ervaring deze keer!

Henri
17 September 2021

Kwaliteit goed eten goed, bezorging bijzonder matig: het duurde 1.5 uur, en kwam koud aan.

Guilherme
17 September 2021

Missing part of the order (onion rings) and telephone lines were too busy to get my calls regarding that. Food was otherwise very good.

Corné Peerdeman
17 September 2021

In eerste instantie kwam de bestelling een uur te vroeg, aangegeven dat de desbetreffende personen er niet waren en gevraagd om over een uur terug te komen. Een uur later heb ik koude patat gekregen, een verkeerde burger en geen drinken. Proberen te bellen, maar kreeg geen gehoor.