Beoordelingen van The Burger Company Groningen

Recente recensies

4.0
Diana
21 februari 2024
Isabel
17 februari 2024

Heerlijke burgers besteld, met friet en churros. Enorm van genoten, zeker voor herhaling vatbaar

Peter Zantingh
17 februari 2024
Joanna
12 februari 2024
Anoniem
9 februari 2024

Ik heb hier zo vaak besteld en ik vind het eten altijd heerlijk - super bedankt. Het is altijd vers en met producten van hoogste kwaliteit. Het geeft mij ook een goed gevoel dat jullie lokale producten gebruiken en ik lokale ondernemers kan steunen. Eigenlijk dit en nog een plekje zijn de enige twee plekjes waarvan ik eten bestel.

Anoniem
3 februari 2024

Altijd goede kwaliteit en netjes bezorgd! Guaca burger menu is mijn favoriet!

Sal
3 februari 2024
Miriam
29 januari 2024

De bestelling kwam een half uur te laat en de burgers waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jon
24 januari 2024

Bezorging was iets later dan verwacht.

Marieke
22 januari 2024

Doorgaans ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de burgers en de friet is normaal erg lekker. Helaas was deze keer de bestelling volledig afgekoeld toen hij werd bezorgd. Koud zijn de burger en friet helaas niet lekker en we hebben de bestelling dan ook weg moeten gooien. De bezorging duurde ook erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joana
12 januari 2024
Jolinda Tukker
6 januari 2024

Helaas was er geen glutenvrij brood waardoor ik mijn glutenvrije burger niet kon ontvangen. Ik werd daar netjes over gebeld en ik kon ipv het broodje wel zoete aardappelfriet krijgen. Goeie service maar ik bestel de volgende keer mijn burger bij een plek waar ze wel glutenvrij brood hebben.

S.
3 januari 2024

3e keer bestellen. Hoeveelheid is goed, smaak is goed. De extraatjes cake/churro was heerlijk. De friet is heerlijk warm en knapperig.

Yvon
2 januari 2024

We hebben hier al vaker besteld en vaak tevreden. We hadden 18:30 uur ingevoerd maar het werd om 18:00 uur bezorgd nou vind ik dat niet een probleem. Echter had ik een menu met Pulled pork, er zaten stukken bot in, grote stukken. De eerste hap was gelijk raak. Ook was de hamburger niet medium of doorbakken maar rare.

Bo
1 januari 2024

Zoals eerder gehad; superlekkere (warme) burgers en pulled pork loaded fries! Helaas duurde het wachten 20 min langer dan aangegeven maargoed ;)

Lars van Ophem
4 december 2023
J
29 november 2023

I had ordered the BC special menu. As always: nice and juicy burger, and the fries were crispy, well seasoned and in good supply. The delivery was faster than expected, so that's always a plus!

Permata
28 november 2023

Top burgers en top bezorgers 🤗

Hans
26 november 2023

Het eten was erg lekker! Alleen was het niet heel warm meer toen het aankwam, dit was de vorige keer ook al het geval. Verder niks op aan te merken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerben
25 november 2023

The burger company mag blijven :)

Eline
21 november 2023

Aangenaam verrast, broodje burger belegd zoals omschreven, goede smaak!

Geet
9 november 2023

Decent burgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanna
7 november 2023
Ilse
5 november 2023

Heerlijke burger en vooral de zoete aardappelfrietjes waren heel lekker. En fijn ook hoe jullie luisteren naar de behoefte van de klant aangezien ik net een kleine aanpassing wilde en dit kon, super!

Michelle A.
23 oktober 2023

Awesome taste, excellent service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lina Fadl
22 oktober 2023

Best burgers in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
20 oktober 2023

Ik heb twee uur op koud eten moeten wachten voor 18 euro. Veel te duur voor deze kwaliteit

Hans
20 oktober 2023

Hartstikke lekker!

Vinnie
4 oktober 2023

Weer fantastisch

Permata
14 september 2023

Altijd de beste Burgers! En de bezorging was supersnel en heel leuk!! :)

Fay
13 september 2023

Patatjes waren nog rauw vanbinnen, de hotdog was wel erg lekker alleen had het van mij wel iets minder saus mogen zijn

J
10 september 2023

Prima hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
8 september 2023

Nice en thanks voor de kortingscode!!!

Maria
5 september 2023

Everything great 😃 Thanks for the mini muffins :)

Anoniem
4 september 2023

Heerlijke burger! 🙂

Britt
4 september 2023

Het broodje was incompleet. Geen nachos aanwezig en saus. Smaak was ondanks dat redelijk. Bezorging te laat maar te verwachten op zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
28 augustus 2023
Nadia
20 augustus 2023

The burger was fine - the burgers I’ve got the last few times have been a lot better tho. The fries was kinda sad. No salt at all. And I ordered Chili cheese bites, but I got som really dry chicken nuggets instead. And when I went to pick up my food, it wasn’t done at the time it should - which is also my experience from the last few times. Then at least let the costumer know it’ll be ready 5-10 minutes after the promised time that you sent in the email. So. Overall not a good experience this time.

George
14 augustus 2023

Altijd lekker en goed doorbakken vlees. Goede burgers!

Mike
13 augustus 2023

Ik heb 2 uur mogen wachten op een koude burger! 18:50 besteld, levering 20:50. Erg jammer! Patat was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derk
13 augustus 2023

Lekker

Aldert
7 augustus 2023

Eten was goed, helaas mn drinken niet ontvangen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
2 augustus 2023

Hi, I understand that after calling 5 times, the delivery guy decided to go back to the store. The reason I didn't see my phone when he arrived it's that I received an email saying that I could expect my order to arrive by 20:20 (I ordered it at 18:50), so of course I didn't think it would arrive 1 hour earlier. What I don't like it's that my order was left on the gate and when I called TBC back the rider told me: "I left it at the gate, I don't know if it's still there". Maybe the order should have been taken back to TBC store too and cancel it or fail it, but not leave it outside. Luckily the order was there but both ice creams were melted, plus it won't be a first time that somebody steals an order from the street, next time just take it back to the store. Thanks

Lucas
31 juli 2023
Liesbeth
30 juli 2023

Lekker, snel en ook nog eens vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
27 juli 2023
Anna
18 juli 2023

Burger was heel lekker! Alleen de zoete aardappel patat was veelste zout, dus helaas niet kunnen opeten.

Joana Pinto
17 juli 2023
Leia
15 juli 2023

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met The Burger Company. De bezorging was snel en we werden verrast met een lieve boodschap en twee heerlijke cupcakes. Het eten, vooral de hotdogs, is altijd lekker. Geweldige klantvriendelijkheid en smaakvolle gerechten. Een absolute aanrader!

👍🏻
14 juli 2023
Florian
7 juli 2023

Top. Lekkere en rijk belegde burger. Snelle levering met af en toe een zoete verrassing. Aanrader!

Daniela Ufken
5 juli 2023

Ik had op afhalen om 19:30 besteld, was er al om 19:15 en heb cash betaald en toen in mijn auto gewacht. Ze waren blij dat ik vroeger was gekomen want ze hadden het heel druk en zouden zo snel mogelijk de burgers naar mijn auto brengen. Om 19:35 was ik nog steeds aan het wachten en mij werd verteld dat de bestelling nog gemaakt moest worden. Er was alleen maar 1 meisje aanwezig en ze zei met een glimlach dat vet in haar ogen was gekomen. Nou ja dat kon je echt niet zien maar ik dacht laat het maar gaan. Om 19:45 was ik nog steeds aan het wachten en ging weer naar binnen. Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling en toen ik thuis kwam waren de burgers koud (ik woon 4 min op afstand) en de bestelling was incompleet. Nadat ik de burger op had was ik wel pissig en besloot te bellen. Ik gaf aan dat ik allereerst het verhaal van het vet in de ogen niet heb geloofd, het meisje was direct defensief en er werd opgehangen en mijn nummer werd geblokkeerd. Ik heb nog 5 keer geprobeerd te bellen maar i

Wolzak Annemarie
4 juli 2023

De burger was van uitstekende kwaliteit , maar bij de sweet patates was er denk ik 3 of 4x zout over gestrooid. Niet te eten. Wel erg zonde!

B
1 juli 2023

Burger was koud en snacks waren geknapt (deels) niet de kwaliteit die ik gewend ben

Lieke
26 juni 2023

Eten erg lekker. Helaas geen extra actie churros bij de bestelling, goed opgelost door een extra portie uienringen.

Lucas
17 juni 2023

Normaal is het altijd goed, maar vandaag was het de tweede keer dat mijn burger een rommel was. Het olie druipte eruit net als de klodders saus.

Jack
8 juni 2023

Tasty burgers & good service 👍🏾

Amber
6 juni 2023

Super snel geleverd en het eten was heerlijk! Ga hier zeker vaker bestellen

Lucas
4 juni 2023

Het wordt altijd sneller bezorgd dan aangegeven en goeie kwaliteit.

Martijn
3 juni 2023

Burger was prima lekker, maar heb nog nooit in mijn leven zulke sloffe patat gehad. Dit zou het gevolg kunnen zijn van de 1.5 uur durende bezorging.

Nadia
28 mei 2023

The food was alright. The burger was very yummy, the fries was good, but the chili cheese tops was cold when I got home. (I live 2 minutes from the store🤷🏼‍♀️). The waiting time was a little bad - wouldn’t have minded if I got the information before I went down there, so I didn’t have to sit in the shop ans wait. The workers was sweet and gave me an ekstra soda because of the waiting☺️. So I will defiently be back.

Jan
26 mei 2023

Bezorging was mooi optijd, maar de friet was koud en de kipburger droog en het brood lichtelijk verbrand. Bij een eerdere bestelling hier geen last van gehad

Frank
20 mei 2023

Augurk nadat ik zonder had besteld, friet was slap en smakeloos. Bezorging was snel

Brend
19 mei 2023

Het was erg lekker, het eten was nog warm en de patatjes en churros nog goed knapperig

anon
16 mei 2023

The Beyond burger was a bit overcooked. Besides that everything was delicious. We loved the mini muffins!!

Golid Ayoubi
8 mei 2023

Simply the best in the West by test! You’re always in good company at Burger Company!

.
6 mei 2023

Zat geen ei op mn burger (wel besteld)……..

Anoniem
4 mei 2023

Zoete aardappel patat te lang gebakken (komt vaker voor). Jammer dat dit zo vaak gebeurt! Burger was top

:)
3 mei 2023

Lekker hoor

J
27 april 2023

DUURDE 1,5 uur (90 minuten).

Frank
20 april 2023

Patat was koud en natgeregend, burger was lekker

Jero
18 april 2023

Goed eten en lekker warm

Jort
12 april 2023

BC Special was zoals altijd erg goed. Patat was mooie hoeveelheid. Snel bezorgd.

grace
6 april 2023
Joana Sabino Pinto
5 april 2023
Ian
3 april 2023

Great burger

Tuna Berk Celik
30 maart 2023

Food was very delicious and staff was friendly and very nice during my pickup

Burgervreetzak
20 maart 2023

Heerlijk

Daan
20 maart 2023

De sweet was alleen beetje aangebrand voor de rest heerlijk

Noa
14 maart 2023

Het eten was er erg snel, binnen 30 min. en het was super zoals altijd!!

F van M
8 maart 2023

Heerlijke burgers en eerder bezorgd als aangegeven. Top

Gijs Esselbrugge
6 maart 2023

Alle sauzen ontbraken wat erg jammer is wat dat is juist het lekkere, ook waren de burgers koud en de patat redelijk zoutloos.

Henk
4 maart 2023

Lekkere halal hotdog!

.
4 maart 2023

Patat smaakte weer verbrand. Jammer dat dit zo vaak het geval is

Janneke
4 maart 2023
Marcella
1 maart 2023

Top service en het was lekker.

Jael
27 februari 2023

Was perfect! Heerlijk!

Peter van
27 februari 2023

Tussen de mail dat de bestelling onderweg was en de daadwerkelijke bezorging zat wel 3 kwartier tussen. Patat was wat aan de koude kant. Maar... de burger zag er mooi uit, was met aandacht gemaakt en super lekker. Ook de gratis extra's waren top

Steyn
26 februari 2023

Slappe, droge burger. Duurde 1uur 45 minuten

Sikke
25 februari 2023
.
25 februari 2023

Duurde lang en patat smaakte een beetje verbrand

Golid Ayoubi
23 februari 2023

Always the best burgers in town. There’s no competition…

Paula Martin Almeida
19 februari 2023
Lucas
19 februari 2023

Heerlijke burger en het ziet er ook nog eens goed uit! Bedankt voor de extra muffins. Die waren ook erg lekker.

Harmke
15 februari 2023

Al heel vaak besteld bij BC en altijd super tevreden!! Gisteren helaas een mindere ervaring, alles was zo goed als koud en mijn hamburger lag verspreid in het doosje dus die moest ik zelf nog weer in elkaar bouwen. Ik hoop dat het de volgende keer weer als vanouds genieten word!!

Burgervreetzak
7 februari 2023

3 burgers heerlijke burgers gegeten.

Lennart
5 februari 2023

Top service en goede burger!

Miriam bartelds
30 januari 2023

Dit is al de 2e keer dat de bestelling veel eerder bezorgd werd dan aangegeven. Ik had met mensen afgesproken om 18 u te eten dus toen zij kwamen was hun burger en friet koud omdat het te vroeg gebracht was.

Valentina
27 januari 2023

Good price, good food, quick delivery

Kitty Blūm
26 januari 2023

De vegetarische hamburger is heerlijk.