Beoordelingen van The Burger Company Groningen

Recente recensies

4.0
Permata
14 september 2023

Altijd de beste Burgers! En de bezorging was supersnel en heel leuk!! :)

Fay
13 september 2023

Patatjes waren nog rauw vanbinnen, de hotdog was wel erg lekker alleen had het van mij wel iets minder saus mogen zijn

J
10 september 2023

Prima hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
8 september 2023

Nice en thanks voor de kortingscode!!!

Maria
5 september 2023

Everything great 😃 Thanks for the mini muffins :)

Anoniem
4 september 2023

Heerlijke burger! 🙂

Britt
4 september 2023

Het broodje was incompleet. Geen nachos aanwezig en saus. Smaak was ondanks dat redelijk. Bezorging te laat maar te verwachten op zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
28 augustus 2023
Nadia
20 augustus 2023

The burger was fine - the burgers I’ve got the last few times have been a lot better tho. The fries was kinda sad. No salt at all. And I ordered Chili cheese bites, but I got som really dry chicken nuggets instead. And when I went to pick up my food, it wasn’t done at the time it should - which is also my experience from the last few times. Then at least let the costumer know it’ll be ready 5-10 minutes after the promised time that you sent in the email. So. Overall not a good experience this time.

George
14 augustus 2023

Altijd lekker en goed doorbakken vlees. Goede burgers!

Mike
13 augustus 2023

Ik heb 2 uur mogen wachten op een koude burger! 18:50 besteld, levering 20:50. Erg jammer! Patat was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derk
13 augustus 2023

Lekker

Aldert
7 augustus 2023

Eten was goed, helaas mn drinken niet ontvangen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
2 augustus 2023

Hi, I understand that after calling 5 times, the delivery guy decided to go back to the store. The reason I didn't see my phone when he arrived it's that I received an email saying that I could expect my order to arrive by 20:20 (I ordered it at 18:50), so of course I didn't think it would arrive 1 hour earlier. What I don't like it's that my order was left on the gate and when I called TBC back the rider told me: "I left it at the gate, I don't know if it's still there". Maybe the order should have been taken back to TBC store too and cancel it or fail it, but not leave it outside. Luckily the order was there but both ice creams were melted, plus it won't be a first time that somebody steals an order from the street, next time just take it back to the store. Thanks

Lucas
31 juli 2023
Liesbeth
30 juli 2023

Lekker, snel en ook nog eens vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
27 juli 2023
Anna
18 juli 2023

Burger was heel lekker! Alleen de zoete aardappel patat was veelste zout, dus helaas niet kunnen opeten.

Joana Pinto
17 juli 2023
Leia
15 juli 2023

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met The Burger Company. De bezorging was snel en we werden verrast met een lieve boodschap en twee heerlijke cupcakes. Het eten, vooral de hotdogs, is altijd lekker. Geweldige klantvriendelijkheid en smaakvolle gerechten. Een absolute aanrader!

👍🏻
14 juli 2023
Florian
7 juli 2023

Top. Lekkere en rijk belegde burger. Snelle levering met af en toe een zoete verrassing. Aanrader!

Daniela Ufken
5 juli 2023

Ik had op afhalen om 19:30 besteld, was er al om 19:15 en heb cash betaald en toen in mijn auto gewacht. Ze waren blij dat ik vroeger was gekomen want ze hadden het heel druk en zouden zo snel mogelijk de burgers naar mijn auto brengen. Om 19:35 was ik nog steeds aan het wachten en mij werd verteld dat de bestelling nog gemaakt moest worden. Er was alleen maar 1 meisje aanwezig en ze zei met een glimlach dat vet in haar ogen was gekomen. Nou ja dat kon je echt niet zien maar ik dacht laat het maar gaan. Om 19:45 was ik nog steeds aan het wachten en ging weer naar binnen. Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling en toen ik thuis kwam waren de burgers koud (ik woon 4 min op afstand) en de bestelling was incompleet. Nadat ik de burger op had was ik wel pissig en besloot te bellen. Ik gaf aan dat ik allereerst het verhaal van het vet in de ogen niet heb geloofd, het meisje was direct defensief en er werd opgehangen en mijn nummer werd geblokkeerd. Ik heb nog 5 keer geprobeerd te bellen maar i

Wolzak Annemarie
4 juli 2023

De burger was van uitstekende kwaliteit , maar bij de sweet patates was er denk ik 3 of 4x zout over gestrooid. Niet te eten. Wel erg zonde!

B
1 juli 2023

Burger was koud en snacks waren geknapt (deels) niet de kwaliteit die ik gewend ben

Lieke
26 juni 2023

Eten erg lekker. Helaas geen extra actie churros bij de bestelling, goed opgelost door een extra portie uienringen.

Lucas
17 juni 2023

Normaal is het altijd goed, maar vandaag was het de tweede keer dat mijn burger een rommel was. Het olie druipte eruit net als de klodders saus.

Jack
8 juni 2023

Tasty burgers & good service 👍🏾

Amber
6 juni 2023

Super snel geleverd en het eten was heerlijk! Ga hier zeker vaker bestellen

Lucas
4 juni 2023

Het wordt altijd sneller bezorgd dan aangegeven en goeie kwaliteit.

Martijn
3 juni 2023

Burger was prima lekker, maar heb nog nooit in mijn leven zulke sloffe patat gehad. Dit zou het gevolg kunnen zijn van de 1.5 uur durende bezorging.

Nadia
28 mei 2023

The food was alright. The burger was very yummy, the fries was good, but the chili cheese tops was cold when I got home. (I live 2 minutes from the store🤷🏼‍♀️). The waiting time was a little bad - wouldn’t have minded if I got the information before I went down there, so I didn’t have to sit in the shop ans wait. The workers was sweet and gave me an ekstra soda because of the waiting☺️. So I will defiently be back.

Jan
26 mei 2023

Bezorging was mooi optijd, maar de friet was koud en de kipburger droog en het brood lichtelijk verbrand. Bij een eerdere bestelling hier geen last van gehad

Frank
20 mei 2023

Augurk nadat ik zonder had besteld, friet was slap en smakeloos. Bezorging was snel

Brend
19 mei 2023

Het was erg lekker, het eten was nog warm en de patatjes en churros nog goed knapperig

anon
16 mei 2023

The Beyond burger was a bit overcooked. Besides that everything was delicious. We loved the mini muffins!!

Golid Ayoubi
8 mei 2023

Simply the best in the West by test! You’re always in good company at Burger Company!

.
6 mei 2023

Zat geen ei op mn burger (wel besteld)……..

Anoniem
4 mei 2023

Zoete aardappel patat te lang gebakken (komt vaker voor). Jammer dat dit zo vaak gebeurt! Burger was top

:)
3 mei 2023

Lekker hoor

J
27 april 2023

DUURDE 1,5 uur (90 minuten).

Frank
20 april 2023

Patat was koud en natgeregend, burger was lekker

Jero
18 april 2023

Goed eten en lekker warm

Jort
12 april 2023

BC Special was zoals altijd erg goed. Patat was mooie hoeveelheid. Snel bezorgd.

grace
6 april 2023
Joana Sabino Pinto
5 april 2023
Ian
3 april 2023

Great burger

Tuna Berk Celik
30 maart 2023

Food was very delicious and staff was friendly and very nice during my pickup

Burgervreetzak
20 maart 2023

Heerlijk

Daan
20 maart 2023

De sweet was alleen beetje aangebrand voor de rest heerlijk

Noa
14 maart 2023

Het eten was er erg snel, binnen 30 min. en het was super zoals altijd!!

F van M
8 maart 2023

Heerlijke burgers en eerder bezorgd als aangegeven. Top

Gijs Esselbrugge
6 maart 2023

Alle sauzen ontbraken wat erg jammer is wat dat is juist het lekkere, ook waren de burgers koud en de patat redelijk zoutloos.

Henk
4 maart 2023

Lekkere halal hotdog!

.
4 maart 2023

Patat smaakte weer verbrand. Jammer dat dit zo vaak het geval is

Janneke
4 maart 2023
Marcella
1 maart 2023

Top service en het was lekker.

Jael
27 februari 2023

Was perfect! Heerlijk!

Peter van
27 februari 2023

Tussen de mail dat de bestelling onderweg was en de daadwerkelijke bezorging zat wel 3 kwartier tussen. Patat was wat aan de koude kant. Maar... de burger zag er mooi uit, was met aandacht gemaakt en super lekker. Ook de gratis extra's waren top

Steyn
26 februari 2023

Slappe, droge burger. Duurde 1uur 45 minuten

Sikke
25 februari 2023
.
25 februari 2023

Duurde lang en patat smaakte een beetje verbrand

Golid Ayoubi
23 februari 2023

Always the best burgers in town. There’s no competition…

Paula Martin Almeida
19 februari 2023
Lucas
19 februari 2023

Heerlijke burger en het ziet er ook nog eens goed uit! Bedankt voor de extra muffins. Die waren ook erg lekker.

Harmke
15 februari 2023

Al heel vaak besteld bij BC en altijd super tevreden!! Gisteren helaas een mindere ervaring, alles was zo goed als koud en mijn hamburger lag verspreid in het doosje dus die moest ik zelf nog weer in elkaar bouwen. Ik hoop dat het de volgende keer weer als vanouds genieten word!!

Burgervreetzak
7 februari 2023

3 burgers heerlijke burgers gegeten.

Lennart
5 februari 2023

Top service en goede burger!

Miriam bartelds
30 januari 2023

Dit is al de 2e keer dat de bestelling veel eerder bezorgd werd dan aangegeven. Ik had met mensen afgesproken om 18 u te eten dus toen zij kwamen was hun burger en friet koud omdat het te vroeg gebracht was.

Valentina
27 januari 2023

Good price, good food, quick delivery

Kitty Blūm
26 januari 2023

De vegetarische hamburger is heerlijk.

Macka
23 januari 2023

De burger was een beetje aangebrand maar verder oké. Iets te duur voor wat je krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
14 januari 2023

Burger was niet zo lekker, er waren verbrande stukjes op mijn burger. En verkeerde drinken was geleverd

Henk
8 januari 2023

Fantastisch

Juan
7 januari 2023

Bezorger was drankje vergeten maar kwam deze snel naleveren (had niet gehoeven, maar great service). Eten was top.

J.
6 januari 2023

Eten werd pas na 1.5u bezorgt, koud of course. En de bestelling was niet compleet. Ik verwacht voor dat geld wel wat beters

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

v
4 januari 2023

ik ben helemaal geen fan van burgers maar toch heeft the burger company mij al vaker terug laten komen echt heel goed eten, word goed geluisterd als je een ingrediënt extra of minder wilt. laatste keer laten bezorgen alles was nog lekker warm broodje nog knapperig en zeker optijd!!!

Marije
2 januari 2023
De Graaf
30 december 2022

De hamburgers waren koud bij bezorging en ook de friet was niet echt warm meer. Dat was erg jammer. Als de temperatuur goed was geweest, dus lekker warm, had het beter gesmaakt.

Jeroen
29 december 2022

Uienringen waren een beetje slapjes (maar je mag een gegeven paard eigenlijk ook niet in de bek kijken). Burgers waren weer heel lekker

clau
22 december 2022

burgers waren wat verbrand

20 december 2022
Ilvy
17 december 2022
Linda
10 december 2022

De burgers waren zo goed als koud. Jammer. De smaak was wel goed.

C
9 december 2022

Voor het eerste was mijn bestelling snel geleverd. Maar beste burger ooit.

Mário
25 november 2022
J
20 november 2022

Lekkere burger, maar wel redelijk koud. Zoete aardappelfriet ook niet warm helaas. Daarnaast is loopt er een actie met gratis Onion rings. Die stonden er wel bij bij het afrekenen, maar zijn niet bezorgd. Al met al oke, maar duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijn
17 november 2022

Heerlijk en snel

Thomas
12 november 2022

Patat was koud en de burger lauw. Jammer had er meer van verwacht!

W.
7 november 2022

De burgers waren erg doordrenkt in het vet; zelfs de broodjes waren er sompig door. Verder was de burger licht onderbakken. Bezorging was ruim 30 min. later dan initieel gepland

Demi
7 november 2022
Heerlijk
5 november 2022

Heerlijk

Permata
5 november 2022

Heerlijke Burgers 🍔 en snelle bezorging!

Mário
29 oktober 2022
Youri
28 oktober 2022

Lekker

Ian Mulder
26 oktober 2022
Michiel
24 oktober 2022

Altijd erg lekkere burgers, 8 minuten eerder geleverd dan genoemd, wat erg fijn was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Constantinos
16 oktober 2022

I asked for no pickles because i am allergic. There were pickles in the burger. Now i suffer from intense diarrhea

Mário
11 oktober 2022
Mario Mira
29 september 2022
Mike
24 september 2022

Het duurde een half uur vanaf de notificatie dat de bezorging onderweg was. De burger en patat waren aan de lauw-koude kant

Jon
18 september 2022

Goeie kwaliteit en de truffel kroketten en onion rings waren gweldig!

Lola
15 september 2022
Paula Martin Almeida
15 september 2022

Fantastic! Amazing dinner, good pricing, and exceptional service; 100% recommended

Chris
14 september 2022
Eli
8 september 2022
W
4 september 2022
J. Oosterhuis
2 september 2022

Hele snelle bezorging, kwaliteit top. Friet met schil was goed knapperig, de burger zag er al uit om op te vreten en dat was ie ook.. en ten slotte de verrassing: zo win je klanten als bedrijf!

Bas keegstra
1 september 2022
Mário
21 augustus 2022

Quick delivery and great taste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sytse
20 augustus 2022

Goed geluisterd naar de opmerkingen, goede service!

Ward
19 augustus 2022

Goede burger, zeer tevreden* ook lekker snel bezorgd! *- ik ben omgekocht met een Brownie die er extra bij zat

Lorenzo
16 augustus 2022

Bestelling was erg snel. De burgers waren echt heerlijk! We hadden zoiets ook wel echt op dat moment nodig haha.

J
15 augustus 2022

Erg snel dit keer en zoals altijd goede burgers, al leek een van de broodjes wat taaier dan normaal. Erg genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HB
15 augustus 2022

Na een dag klussen in de hitte was dit precies wat wij nodig hadden! In tijden niet zo’n heerlijke hamburger en patatjes gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Redmer
11 augustus 2022
Jade
7 augustus 2022

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tess
6 augustus 2022

Bestelling kwam op tijd. Alles smaakte erg lekker. Maar er was een flesje drinken vergeten en we hadden 2 normale friet en 3 sweet potato fries besteld maar kregen 3 normale friet en 2 sweet potato fries. Beetje jammer aangezien je daar meer voor betaald.

Emma
6 augustus 2022

Altijd lekker hier!

S v/den hout
4 augustus 2022

Het service was goed, Burger was lekker en kwam goed warm aan en snel bezorgd zeker aan te raden :)

Karin
2 augustus 2022
Jort
2 augustus 2022

Groot fan van deze plek. Bestel hier eigenlijk altijd als ik zin heb in burgers. Zeker aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.C
31 juli 2022

Heb echt gesmuld van een lekker big ben burger met zoete aardappel frietjes. Erg smakelijk. Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke
31 juli 2022
Truffelburger
26 juli 2022

Altijd consistent en sneller bezorgd dan ze aangeven, met soms ineens een lekker extraatje. Hoop stiekem dat ze die vast in hun assortiment gaan opnemen ... (hint hint)

Ava
25 juli 2022

Snel en mega lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinske
24 juli 2022

We hebben op een zaterdag om 17:30 besteld, rond 18:00 hadden we de bestelling al. De rundvleesburger van mijn vriend had misschien ietsje langer gebakken mogen worden. Beide burgers waren echter wel rijkelijk belegd en goed van smaak. De zoete aardappelfrietjes zijn altijd heerlijk knapperig. We hadden een kortingcode en kregen daarnaast ook nog eens gratis onion rings en een gratis brownie, waarmee we echt waar voor ons geld hadden. We bestellen hier regelmatig en blijven dat ook zeker doen, helemaal met de regelmatig terugkerende kortingsacties!

Daan
20 juli 2022

Heerlijke burger. En snelle berzorging

Geke
19 juli 2022
Jon
17 juli 2022

Ondanks dat het eten wat was afgekoeld was de smaak helemaal top. Altijd vertrouwde kwaliteit.

Judith
16 juli 2022
Frederike
16 juli 2022

Top weer! Soms wat wisselvallig maar deze keer goede burger met veel toppings, lekkere patat en vriendelijke bezorger!

D. Tuinhof
16 juli 2022

De burger was na een uur wachten koud en smaakloos, het brood droog en brokkelig, na twee happen had ik al spijt van het bestellen. De patat was wel heerlijk.

Chris
14 juli 2022

Het eten is altijd perfect, de bezorging altijd snel. Hoge kwaliteit burgers en veel eten voor een relatief lage prijs, dus ik bestel hier vaker!

Marijn
14 juli 2022
Rico
13 juli 2022

Snelle service en lekker eten! Gaan we zekers nog een keer doen.

Fiona
13 juli 2022

Super snelle, vriendelijke bezorging: vlot contact gehad na foutieve bezorging en binnen 15 minuten de juiste bestelling thuisbezorgd gekregen! De nieuwe vegan burger was heerlijk!! Zal hem absoluut weer bestellen 😊

Ivar Van Peer
12 juli 2022

Ben al 2 jaar vaste klant bij TBC en bestel gemiddeld 1 keer per week hier burgers. Ik denk dat ik niet veel meer hoef te zeggen dan dat, haha.

Martin
10 juli 2022

Altijd lekkere burgers en idem patat. Kregen zelfs nog een gratis brownie én uienringen. Ook snel geleverd, binnen 30 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
10 juli 2022

Sowieso de lekkerste burgers van Groningen.

R
8 juli 2022

Lekker, verantwoord en super snelle bezorging!

Jael
8 juli 2022

Was lekker en goeie brownie!

Geke
7 juli 2022

Heerlijke patatjes en vorstelijke hamburgers. En snel bezorgd. Goed dat jullie de klant zo goed op de hoogte houden van het verloop van de bestelling en bezorging. Dat is heel prettig.

Geke
7 juli 2022

Fijn snel bezorgd!!

Thijs de Jonge
2 juli 2022

Kreeg normale friet, terwijl ik had betaald voor zoete aardappel friet. Het burgerbroodje was ook bijna zwart. Normaal gesproken is het eten uitstekend, behalve deze keer.

Hjn
30 juni 2022

Top burger!! Lekker gegeten

E
28 juni 2022
Sebastian Niculescu
19 juni 2022
Theo
12 juni 2022

Bezorging was sneller dan verwacht, zeker voor op zondagavond. Burgers heb ik wel eens beter gehad, andere keren bevielen de burgers van de burger company mij beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
5 juni 2022

Snack van de burger was lecker. Omdat de burger een uur lang onderweg was (besteld voor 19:15, onderweg vanaf 18:28, bezorgd om 19:30), was je helemaal afgekoeld. Jammer

Jessey en Paul
2 juni 2022

Was een top burger met een heerlijk pattattie

Permata
1 juni 2022

Altijd lekkere burgers en een altijd leuke bezorger :)

Jael
1 juni 2022

Jullie zijn er erg op vooruit gegaan! Keep it up.

Golid Ayoubi
26 mei 2022

O, wat een hamburger! Dubbel gestapeld, met een ei, en nu met een gratis uienring erop. Mijn favoriete burger in Groningen!

Frederike
21 mei 2022

Bezorging in de stromende regen, toch vriendelijke bezorger! Guacaburger menu besteld, wss weinig producten meer op voorraad oid. Kreeg een half bakje patat, geen saus en de burger bestond slechts uit een halfrauwe burger, sla, tomaat en creme fraiche en 1 verdwaalde augurk. Geen tortillachips of guacamole te bekennen. Altijd een gokje bij burgercompany, als het goed is is het echt goed, maar op de verkeerde dag krijg je weinig en niet wat je besteld hebt

Jort
17 mei 2022

Bestel hier al sinds het begin met veel plezier: burgers zijn, wat mij betreft, geweldig en de patat is mooi groot als bij de zuiderburen. Qua bezorging niet slechter dan andere plekken om te bestellen: op drukke momenten duurt het wat langer, andere momenten staan ze onverwacht snel voor je deur.

Alex Bloem
16 mei 2022

Normaal gesproken krijg ik erg lekkere burgers van jullie. Maar vandaag was die erg vettig. Tevens was mn burger behoorlijk rood. Niet dat ik een beetje rare erg vind maar dit was wel behoorlijk rauw.

Flynn Elvers
12 mei 2022

Burgers en patat zijn super lekker, maar ze zijn de Truffelmayonaise vergeten. Helaas niet voor de eerste keer..

Marvin
9 mei 2022

Vies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

6 mei 2022

Was heel snel geleverd. En de opmerking werd doorgevoerd. Heel tevereden!!

5 mei 2022

Verkeerde saus en eten wat niet erg warm. Ook de burger was slordig, de helft lag ernaast. Wel snel bezorgd

Christina
4 mei 2022

Never received the order and i tried to call them 22x, they were not available

Golid Ayoubi
25 april 2022

Hoewel deze mensen het super druk hadden, was alles zoals altijd uitstekend! Maar wat kun je anders verwachten van zo'n tof stel ondernemers. Trots op jullie!

Richard Ridder
24 april 2022

De bovenkant van een broodje was te zwart om op te eten. Het eten was er binnen een half uur. Veel sneller dan oorspronkelijk werd aangegeven na de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vetofski
23 april 2022

BC special ! x2 facking fijne burger. Bezorging binnen 30 min. Till we meet again. Aanrader!

Golid Ayoubi
16 april 2022

When you crave that real burger taste, you have no reason to hesitate. A Friday night burger is the prefect way to end the work week!

Paul
15 april 2022

Lekker op tijd geleverd, en het was zó lekker. Dank ook voor alle extra voor het bestellen op jullie website: het was een feestje!

Evi
1 april 2022

Wij om 19:18 besteld. Die koeien moesten eerst nog geslacht worden want pas iets voor 9 de bezorging. Wij eten alsof we 3 weken niet gegeten hadden want ja dikke honger. Hierdoor smaakte het prima en doogden we het dat het koud was. Maar al met al niet een beste ervaring. Meneer de Bezorger was wel lief dus toch nog een pluspuntje daarvoor

Hendrik Jan Horst
20 maart 2022

Extra topping ontbrak. Burgerdoosjes geen aanduiding wat wat was. Voor vegatariers erg belangrijk. Verder prima.

Martijn
13 maart 2022
Golid Ayoubi
20 februari 2022

Always the freshest, best tasting burgers available in Groningen!

Wessel
20 februari 2022

De burgers waren heel lekker! Echter was tbc de drankjes van de bestelling vergeten te bezorgen.

Anoniem
20 februari 2022

Snel en lekker. Er mag gratis saus bij de frites. Is een suggestie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yogivrouw
20 februari 2022

Heerlijk verse burger en friet, snelle vrolijke bezorging, helemaal top!

Vicky
8 februari 2022

top burger!

Lena
6 februari 2022

Heel goed!

Anne
3 februari 2022

Supersnel bezorgd en de frietjes en uienringen zijn heerlijk knapperig!

Annabel
30 januari 2022

Erg lekker, zelfs de bacon erbij gekregen en bezorging was precies op tijd!

Anouk
26 januari 2022

Patat en burgers waren lauw/koud, bezorging duurde meer dan een uur… smaak is goed maar wij hebben liever warme burgers

Wissem Boubaker
20 januari 2022

Helaas was er een fout met mijn bestelling. In de bacon deluxe burger zat geen bacon en in de Old Amsterdam cheese burger zat geen augurk. Verder waren de zoete aardappel frietjes aangebrand en hard.

Sietske
13 januari 2022

Lekker! Goede kwaliteit burgers die van lokale goedverzorgde koeien komen. Bezorgers altijd vriendelijk en prima bezorgtijd.

Michael H
10 januari 2022

Echt al 20 keer hier gegeten of zo en altijd goed

Slecht
9 januari 2022

bezorger was drinken vergeten. Zei dat ie het op ging halen en zo weer kwam. Nooit meer iets gehoord. Had ook niet anders verwacht hoor van jullie haha vieze oplichters. Is niet de 1e keer dat er zoiets is gebeurd namelijk. Ga vooral zo door dan houden jullie vast veel klanten tevreden.

Gem
9 januari 2022

Ontzettend lekker eten, vriendelijk personeel, snelle bezorging. Aanrader!

Mark van Wijhe
3 januari 2022

Heerlijke burger en patat. Jammergenoeg had ik wat problemen bij het werkend krijgen van de kortingscode. En bij de 2e keer de bestelling invoeren vergat ik bij menu's de drankjes en saus aan te vinken. Die ontbraken dus, jammer want ik had echt zin in die Fritz cola!

Permata
2 januari 2021

Lekkere burgers en snelle (vrolijke) bezorging :)

Xx
31 december 2021
Mart van der Wal
30 december 2021

Bestelling was lauw en de porties patat ongelijk. Een van de porties was praktisch half leeg. Dit is jammer, want de kwaliteit van het eten op zich zou zeker wel een ster meer waard zijn, indien het warm was.

Eva
29 december 2021
Henk
24 december 2021

Er zaten 2 dingen die lekker waren bij de bestelling, het pepermuntje en de cola. En in de tijd dat ik moest wachten had ik zelf al 15 burgers kunnen maken en bezorgen door heel Nederland.

Reinier
23 december 2021

Deze burger was zo slecht dat ik een dag erna nog buikpijn heb. De burger was vrijwel rood nog van binnen en de frieten waren slap. De burger was lauw warm en het vet wat er af droop werd vrijwel direct hard op mijn bord. Normaal gesproken schrijf ik nooit recensies, maar na twee keer buikpijn te hebben gekregen van een bestelling van burger company vind ik het wel een keer tijd om een opmerking te plaatsen. Daarnaast werd me een bezorgd van 20.55 beloofd, dit werd uiteindelijk 21.15. Niet heel erg, maar wel vervelend wanneer je zoveel honger hebt.

.
22 december 2021

Burger broodje aan onderkant was doorweekt en slap en vlees had veel harde stukken erin… Was helaas weer erg matig, zeker voor een burger van 14 euro!

Bogdan
22 december 2021

Delivery was 20 min late, I did not receive my drink and the food was cold.

Dide Luijerink
20 december 2021

De frietjes en burger waren top, maar helaas werd het drankje niet bij mn menu geleverd :(

Joanna
20 december 2021
Ivar
19 december 2021

Patat was een beetje lauw, maar nog wel lekker. Burgers waren top. Bezorging was wat later dan aangegeven

Sandy
17 december 2021

Heerlijk gegeten en een lekker gratis hapje erbij gekregen. Snelle service en eten van goede kwaliteit!!!

Marie
17 december 2021

Lekker eten, hebben eerst mijn Vega burger vergeten maar als ik hem opbelde heel vriendelijke persoon die direkt een nieuwe burger en een extra drankje stuurde. Graag weer in de toekomst!

Bogdan
16 december 2021
JM v H
13 december 2021

Net voor 18u 2 hamburgers met patat besteld. Het verwachte bezorgtijd lag net iets voor 19u. Uiteindelijk kregen we om om 19.10u bericht dat de bestelling onderweg was. Het duurde echter tot 19.40u tot de bezorger er was. Begrijpelijk dat het zondag druk kan zijn en het iets langer kan duren. Maar het lange wachten werd helaas niet beloond want het eten volledig afgekoeld en dus koud en niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Golid Ayoubi
12 december 2021

Service and quality are always #1 at this burger joint. Great job guys!

Tess Maathuis
11 december 2021

Om 18.45 vooruit geplande bestelling geplaatst voor 20.00. Om 20.20 zelf moeten bellen waar de bestelling bleef. Er werd aangegeven dat het nog zeker een half uur zou duren. Over deze enorme vertraging is geen contact opgenomen vanuit TBC zelf. De reden van de vertraging was 'het is zo druk, ben helemaal het overzicht kwijt.' Lijkt mij niet een probleem voor de klanten. Het is echt al de zoveelste keer dat ik een slechte ervaring hem met vertraging en vooral belachelijke communicatie, echt klaar met dit bedrijf.

Vahik
7 december 2021

Hamburger was goed. Friet had ietsje te veel olie erin. Verder goed.

:)
7 december 2021
Madlen
6 december 2021
Wouter
5 december 2021

Koud eten bezorgd en konden geen oplossing verzorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
4 december 2021

Burger was perfect. Friet was daarentegen niet lekker. Te taai

Jo
4 december 2021

Heerlijk gegeten, wij bestellen wel vaker nu samen met vrienden en kids! Ook super lekker gegeten! Zat wel heel veel patat bij….

Anonymous
1 december 2021

The vegan burger was super tasty, the fries were okay. There was no potato skin on them though. The mayonaise was also not great, but overall I enjoyed it.

Joris
24 november 2021

Bezorger was vriendelijk, maar het eten werd wel te laat geleverd. Verder was de kwaliteit van het eten echt ontzettend slecht. De burger was koud en gedeeltelijk aangebrand. Daarnaast waren de frieten ontzettend klef en vochtig. Ik had weleens eerder bij hen besteld, maar na deze ervaring zeker niet meer.

Fredjuhh
24 november 2021

Snelle levertijd, broodje was wat zompig en de burger erg rood vanbinnen.

Lava
22 november 2021

Bestelling ‘zsm’ duurde 2 uur voordat het kwam. Patatjes waren slof en burger was koud. De cheddar cheese was zelfs al niet meer gesmolten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 november 2021

De patat was koud. De bezorging was een halfuur later dan was aangegeven. Burger was lekker.

sally
18 november 2021
Julius Jonker
13 november 2021

De patat was koud, evenals de burger. Het broodje was nat van vet en saus. Heb de oven aangezet en de patat weer opgewarmd, en de burger in een koekenpan gedaan. Ik bestel eten zodat ik niet hoef te koken en geen afwas heb! Ik weet dat de burgers van BC hartstikke lekker zijn, maar alleen bij afhalen. Bij bestellen is het altijd mis, en dat gaan wij ook niet meer doen! Doe iets aan je bezorgsysteem, want dit gaat ten koste van jullie kwaliteit.

Sytse
12 november 2021

Het zal aan de drukte liggen, maar de kwaliteit was niet zoals gebruikelijk. Burgers waren koud en helaas niet naar de opmerkingen gekeken. Normaal gesproken dikke 5 sterren, maar vandaag wat minder. Jullie kunnen beter!

Jeroen
8 november 2021

Ben altijd wel van fan van de burger company. De burger was in iedergeval goed. De friet daar in tegen was of iemand was uit geschoten met de zout, ik heb meer dan de helft weggegooid. Maar ik bestel zeker wel nog een keer ondanks de friet

Des
6 november 2021

Food took too long to arrive. Order was not correct (we got bbq burger with cheese while it should not have cheese according to menu-was for a person with milk allergy- and we got normal fries instead of sweet potato fries which we paid extra). Food quality was not good- Burger was raw inside and burnt outside, egg was also black.

Janine
5 november 2021

Erg lekker maar de sausjes zaten er niet bij :(

Morten Levinsky Thorsboe
28 oktober 2021

Delivery on time. Good burgers. Forgot the dipping sauce.

J. Wiese
26 oktober 2021

Prima service, attent om te bellen dat de bestelling lang klaar ligt

Permata
9 oktober 2021

Snelle bezorging en lekkere burgers!!

S
6 oktober 2021

De bezorger was erg chagrijnig

Dorien
1 oktober 2021

We hebbeneen bestelling geplaatst voor 19.15 uur. Dit werd ook bevestigd. De bestelling kwam al.om 18.45 uur!! We waren net thuis.....niet leuk.

I
30 september 2021

Horrible delivery times. Called 1:30 h after ordering , the food was just getting prepared. Called again after 1 h, food was on its way. Finally, after another 30 minutes, I got the food. The food was cold, and 2 drinks were missing. Called again, and did get the drinks eventually.. Bad delivery times can be justified, but not to this extent.

Steffan
20 september 2021

Echt heerlijke (vegetarische) burgers gehad! Goede knapperige friet in grote porties. helaas kwam er een chagrijnige bezorger heel langzaam en een half uur te laat aangesjokt om de bezorging af te leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
19 september 2021

Laatste keer dat ik hier bestel ! Het kan ze niks schelen dat ze er iedere keer langer dan een uur over doen om te bezorgen en jongen aan de telefoon zei doodleuk dat ik maar ergens anders moet gaan bestellen. Ik hoop dat jullie lekker de stront in zakken met jullie kut bedrijf. Adios.

Claudia
17 september 2021
Jael
17 september 2021

Bezorging duurde bijna 1,5 uur.. Restaurant niet bereikbaar. Had het idee dat ze er met mijn geld vandoor waren gegaan, gezien beide tel. nummers onbereikbaar waren.. Patat was ook matig (zeker voor de prijs). Niet echt een fijne ervaring deze keer!

Henri
17 september 2021

Kwaliteit goed eten goed, bezorging bijzonder matig: het duurde 1.5 uur, en kwam koud aan.

Guilherme
17 september 2021

Missing part of the order (onion rings) and telephone lines were too busy to get my calls regarding that. Food was otherwise very good.

Corné Peerdeman
17 september 2021

In eerste instantie kwam de bestelling een uur te vroeg, aangegeven dat de desbetreffende personen er niet waren en gevraagd om over een uur terug te komen. Een uur later heb ik koude patat gekregen, een verkeerde burger en geen drinken. Proberen te bellen, maar kreeg geen gehoor.