Beoordelingen van The Burger Company Groningen

Recente recensies

3.0
Joris
24 november 2021

Bezorger was vriendelijk, maar het eten werd wel te laat geleverd. Verder was de kwaliteit van het eten echt ontzettend slecht. De burger was koud en gedeeltelijk aangebrand. Daarnaast waren de frieten ontzettend klef en vochtig. Ik had weleens eerder bij hen besteld, maar na deze ervaring zeker niet meer.

Fredjuhh
24 november 2021

Snelle levertijd, broodje was wat zompig en de burger erg rood vanbinnen.

Lava
22 november 2021

Bestelling ‘zsm’ duurde 2 uur voordat het kwam. Patatjes waren slof en burger was koud. De cheddar cheese was zelfs al niet meer gesmolten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 november 2021

De patat was koud. De bezorging was een halfuur later dan was aangegeven. Burger was lekker.

sally
18 november 2021
Julius Jonker
13 november 2021

De patat was koud, evenals de burger. Het broodje was nat van vet en saus. Heb de oven aangezet en de patat weer opgewarmd, en de burger in een koekenpan gedaan. Ik bestel eten zodat ik niet hoef te koken en geen afwas heb! Ik weet dat de burgers van BC hartstikke lekker zijn, maar alleen bij afhalen. Bij bestellen is het altijd mis, en dat gaan wij ook niet meer doen! Doe iets aan je bezorgsysteem, want dit gaat ten koste van jullie kwaliteit.

Sytse
12 november 2021

Het zal aan de drukte liggen, maar de kwaliteit was niet zoals gebruikelijk. Burgers waren koud en helaas niet naar de opmerkingen gekeken. Normaal gesproken dikke 5 sterren, maar vandaag wat minder. Jullie kunnen beter!

Jeroen
8 november 2021

Ben altijd wel van fan van de burger company. De burger was in iedergeval goed. De friet daar in tegen was of iemand was uit geschoten met de zout, ik heb meer dan de helft weggegooid. Maar ik bestel zeker wel nog een keer ondanks de friet

Des
6 november 2021

Food took too long to arrive. Order was not correct (we got bbq burger with cheese while it should not have cheese according to menu-was for a person with milk allergy- and we got normal fries instead of sweet potato fries which we paid extra). Food quality was not good- Burger was raw inside and burnt outside, egg was also black.

Janine
5 november 2021

Erg lekker maar de sausjes zaten er niet bij :(

Morten Levinsky Thorsboe
28 oktober 2021

Delivery on time. Good burgers. Forgot the dipping sauce.

J. Wiese
26 oktober 2021

Prima service, attent om te bellen dat de bestelling lang klaar ligt

Permata
9 oktober 2021

Snelle bezorging en lekkere burgers!!

S
6 oktober 2021

De bezorger was erg chagrijnig

Dorien
1 oktober 2021

We hebbeneen bestelling geplaatst voor 19.15 uur. Dit werd ook bevestigd. De bestelling kwam al.om 18.45 uur!! We waren net thuis.....niet leuk.

I
30 september 2021

Horrible delivery times. Called 1:30 h after ordering , the food was just getting prepared. Called again after 1 h, food was on its way. Finally, after another 30 minutes, I got the food. The food was cold, and 2 drinks were missing. Called again, and did get the drinks eventually.. Bad delivery times can be justified, but not to this extent.

Steffan
20 september 2021

Echt heerlijke (vegetarische) burgers gehad! Goede knapperige friet in grote porties. helaas kwam er een chagrijnige bezorger heel langzaam en een half uur te laat aangesjokt om de bezorging af te leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
19 september 2021

Laatste keer dat ik hier bestel ! Het kan ze niks schelen dat ze er iedere keer langer dan een uur over doen om te bezorgen en jongen aan de telefoon zei doodleuk dat ik maar ergens anders moet gaan bestellen. Ik hoop dat jullie lekker de stront in zakken met jullie kut bedrijf. Adios.

Claudia
17 september 2021
Jael
17 september 2021

Bezorging duurde bijna 1,5 uur.. Restaurant niet bereikbaar. Had het idee dat ze er met mijn geld vandoor waren gegaan, gezien beide tel. nummers onbereikbaar waren.. Patat was ook matig (zeker voor de prijs). Niet echt een fijne ervaring deze keer!

Henri
17 september 2021

Kwaliteit goed eten goed, bezorging bijzonder matig: het duurde 1.5 uur, en kwam koud aan.

Guilherme
17 september 2021

Missing part of the order (onion rings) and telephone lines were too busy to get my calls regarding that. Food was otherwise very good.

Corné Peerdeman
17 september 2021

In eerste instantie kwam de bestelling een uur te vroeg, aangegeven dat de desbetreffende personen er niet waren en gevraagd om over een uur terug te komen. Een uur later heb ik koude patat gekregen, een verkeerde burger en geen drinken. Proberen te bellen, maar kreeg geen gehoor.