Beoordelingen van The Burger Company Groningen

Recente recensies

3.0
Wissem Boubaker
20 januari 2022

Helaas was er een fout met mijn bestelling. In de bacon deluxe burger zat geen bacon en in de Old Amsterdam cheese burger zat geen augurk. Verder waren de zoete aardappel frietjes aangebrand en hard.

Sietske
13 januari 2022

Lekker! Goede kwaliteit burgers die van lokale goedverzorgde koeien komen. Bezorgers altijd vriendelijk en prima bezorgtijd.

Michael H
10 januari 2022

Echt al 20 keer hier gegeten of zo en altijd goed

Slecht
9 januari 2022

bezorger was drinken vergeten. Zei dat ie het op ging halen en zo weer kwam. Nooit meer iets gehoord. Had ook niet anders verwacht hoor van jullie haha vieze oplichters. Is niet de 1e keer dat er zoiets is gebeurd namelijk. Ga vooral zo door dan houden jullie vast veel klanten tevreden.

Gem
9 januari 2022

Ontzettend lekker eten, vriendelijk personeel, snelle bezorging. Aanrader!

Mark van Wijhe
3 januari 2022

Heerlijke burger en patat. Jammergenoeg had ik wat problemen bij het werkend krijgen van de kortingscode. En bij de 2e keer de bestelling invoeren vergat ik bij menu's de drankjes en saus aan te vinken. Die ontbraken dus, jammer want ik had echt zin in die Fritz cola!

Permata
2 januari 2021

Lekkere burgers en snelle (vrolijke) bezorging :)

Xx
31 december 2021
Mart van der Wal
30 december 2021

Bestelling was lauw en de porties patat ongelijk. Een van de porties was praktisch half leeg. Dit is jammer, want de kwaliteit van het eten op zich zou zeker wel een ster meer waard zijn, indien het warm was.

Eva
29 december 2021
Henk
24 december 2021

Er zaten 2 dingen die lekker waren bij de bestelling, het pepermuntje en de cola. En in de tijd dat ik moest wachten had ik zelf al 15 burgers kunnen maken en bezorgen door heel Nederland.

Reinier
23 december 2021

Deze burger was zo slecht dat ik een dag erna nog buikpijn heb. De burger was vrijwel rood nog van binnen en de frieten waren slap. De burger was lauw warm en het vet wat er af droop werd vrijwel direct hard op mijn bord. Normaal gesproken schrijf ik nooit recensies, maar na twee keer buikpijn te hebben gekregen van een bestelling van burger company vind ik het wel een keer tijd om een opmerking te plaatsen. Daarnaast werd me een bezorgd van 20.55 beloofd, dit werd uiteindelijk 21.15. Niet heel erg, maar wel vervelend wanneer je zoveel honger hebt.

.
22 december 2021

Burger broodje aan onderkant was doorweekt en slap en vlees had veel harde stukken erin… Was helaas weer erg matig, zeker voor een burger van 14 euro!

Bogdan
22 december 2021

Delivery was 20 min late, I did not receive my drink and the food was cold.

Dide Luijerink
20 december 2021

De frietjes en burger waren top, maar helaas werd het drankje niet bij mn menu geleverd :(

Joanna
20 december 2021
Ivar
19 december 2021

Patat was een beetje lauw, maar nog wel lekker. Burgers waren top. Bezorging was wat later dan aangegeven

Sandy
17 december 2021

Heerlijk gegeten en een lekker gratis hapje erbij gekregen. Snelle service en eten van goede kwaliteit!!!

Marie
17 december 2021

Lekker eten, hebben eerst mijn Vega burger vergeten maar als ik hem opbelde heel vriendelijke persoon die direkt een nieuwe burger en een extra drankje stuurde. Graag weer in de toekomst!

Bogdan
16 december 2021
JM v H
13 december 2021

Net voor 18u 2 hamburgers met patat besteld. Het verwachte bezorgtijd lag net iets voor 19u. Uiteindelijk kregen we om om 19.10u bericht dat de bestelling onderweg was. Het duurde echter tot 19.40u tot de bezorger er was. Begrijpelijk dat het zondag druk kan zijn en het iets langer kan duren. Maar het lange wachten werd helaas niet beloond want het eten volledig afgekoeld en dus koud en niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Golid Ayoubi
12 december 2021

Service and quality are always #1 at this burger joint. Great job guys!

Tess Maathuis
11 december 2021

Om 18.45 vooruit geplande bestelling geplaatst voor 20.00. Om 20.20 zelf moeten bellen waar de bestelling bleef. Er werd aangegeven dat het nog zeker een half uur zou duren. Over deze enorme vertraging is geen contact opgenomen vanuit TBC zelf. De reden van de vertraging was 'het is zo druk, ben helemaal het overzicht kwijt.' Lijkt mij niet een probleem voor de klanten. Het is echt al de zoveelste keer dat ik een slechte ervaring hem met vertraging en vooral belachelijke communicatie, echt klaar met dit bedrijf.

Vahik
7 december 2021

Hamburger was goed. Friet had ietsje te veel olie erin. Verder goed.

:)
7 december 2021
Madlen
6 december 2021
Wouter
5 december 2021

Koud eten bezorgd en konden geen oplossing verzorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
4 december 2021

Burger was perfect. Friet was daarentegen niet lekker. Te taai

Jo
4 december 2021

Heerlijk gegeten, wij bestellen wel vaker nu samen met vrienden en kids! Ook super lekker gegeten! Zat wel heel veel patat bij….

Anonymous
1 december 2021

The vegan burger was super tasty, the fries were okay. There was no potato skin on them though. The mayonaise was also not great, but overall I enjoyed it.

Joris
24 november 2021

Bezorger was vriendelijk, maar het eten werd wel te laat geleverd. Verder was de kwaliteit van het eten echt ontzettend slecht. De burger was koud en gedeeltelijk aangebrand. Daarnaast waren de frieten ontzettend klef en vochtig. Ik had weleens eerder bij hen besteld, maar na deze ervaring zeker niet meer.

Fredjuhh
24 november 2021

Snelle levertijd, broodje was wat zompig en de burger erg rood vanbinnen.

Lava
22 november 2021

Bestelling ‘zsm’ duurde 2 uur voordat het kwam. Patatjes waren slof en burger was koud. De cheddar cheese was zelfs al niet meer gesmolten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 november 2021

De patat was koud. De bezorging was een halfuur later dan was aangegeven. Burger was lekker.

sally
18 november 2021
Julius Jonker
13 november 2021

De patat was koud, evenals de burger. Het broodje was nat van vet en saus. Heb de oven aangezet en de patat weer opgewarmd, en de burger in een koekenpan gedaan. Ik bestel eten zodat ik niet hoef te koken en geen afwas heb! Ik weet dat de burgers van BC hartstikke lekker zijn, maar alleen bij afhalen. Bij bestellen is het altijd mis, en dat gaan wij ook niet meer doen! Doe iets aan je bezorgsysteem, want dit gaat ten koste van jullie kwaliteit.

Sytse
12 november 2021

Het zal aan de drukte liggen, maar de kwaliteit was niet zoals gebruikelijk. Burgers waren koud en helaas niet naar de opmerkingen gekeken. Normaal gesproken dikke 5 sterren, maar vandaag wat minder. Jullie kunnen beter!

Jeroen
8 november 2021

Ben altijd wel van fan van de burger company. De burger was in iedergeval goed. De friet daar in tegen was of iemand was uit geschoten met de zout, ik heb meer dan de helft weggegooid. Maar ik bestel zeker wel nog een keer ondanks de friet

Des
6 november 2021

Food took too long to arrive. Order was not correct (we got bbq burger with cheese while it should not have cheese according to menu-was for a person with milk allergy- and we got normal fries instead of sweet potato fries which we paid extra). Food quality was not good- Burger was raw inside and burnt outside, egg was also black.

Janine
5 november 2021

Erg lekker maar de sausjes zaten er niet bij :(

Morten Levinsky Thorsboe
28 oktober 2021

Delivery on time. Good burgers. Forgot the dipping sauce.

J. Wiese
26 oktober 2021

Prima service, attent om te bellen dat de bestelling lang klaar ligt

Permata
9 oktober 2021

Snelle bezorging en lekkere burgers!!

S
6 oktober 2021

De bezorger was erg chagrijnig

Dorien
1 oktober 2021

We hebbeneen bestelling geplaatst voor 19.15 uur. Dit werd ook bevestigd. De bestelling kwam al.om 18.45 uur!! We waren net thuis.....niet leuk.

I
30 september 2021

Horrible delivery times. Called 1:30 h after ordering , the food was just getting prepared. Called again after 1 h, food was on its way. Finally, after another 30 minutes, I got the food. The food was cold, and 2 drinks were missing. Called again, and did get the drinks eventually.. Bad delivery times can be justified, but not to this extent.

Steffan
20 september 2021

Echt heerlijke (vegetarische) burgers gehad! Goede knapperige friet in grote porties. helaas kwam er een chagrijnige bezorger heel langzaam en een half uur te laat aangesjokt om de bezorging af te leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
19 september 2021

Laatste keer dat ik hier bestel ! Het kan ze niks schelen dat ze er iedere keer langer dan een uur over doen om te bezorgen en jongen aan de telefoon zei doodleuk dat ik maar ergens anders moet gaan bestellen. Ik hoop dat jullie lekker de stront in zakken met jullie kut bedrijf. Adios.

Claudia
17 september 2021
Jael
17 september 2021

Bezorging duurde bijna 1,5 uur.. Restaurant niet bereikbaar. Had het idee dat ze er met mijn geld vandoor waren gegaan, gezien beide tel. nummers onbereikbaar waren.. Patat was ook matig (zeker voor de prijs). Niet echt een fijne ervaring deze keer!

Henri
17 september 2021

Kwaliteit goed eten goed, bezorging bijzonder matig: het duurde 1.5 uur, en kwam koud aan.

Guilherme
17 september 2021

Missing part of the order (onion rings) and telephone lines were too busy to get my calls regarding that. Food was otherwise very good.

Corné Peerdeman
17 september 2021

In eerste instantie kwam de bestelling een uur te vroeg, aangegeven dat de desbetreffende personen er niet waren en gevraagd om over een uur terug te komen. Een uur later heb ik koude patat gekregen, een verkeerde burger en geen drinken. Proberen te bellen, maar kreeg geen gehoor.